Ismerkedő csomag 2

40 000 Ft

A törzsvásárlói kedvezményedet a fizetési oldalon látod majd.

Ismerd meg a Patikakert vezető termékeit!

Ezt a csomagot úgy állítottuk össze Neked, hogy kedved szerint minden egészségvédő Patikakert esszenciát kipróbálhass.

Glutén-, tej-, hozzáadott cukor- és tartósítószermentes.

BIO Super Froot Kale: rostos almapüré, rostos bogyós gyümölcspüré (fekete berkenye, fekete málna, mézalmácska, fekete ribizli, húsos som, fekete szeder, kék mézbogyó, ékszermeggy, piros málna), BIO leveleskel por.
BIO Super Froot Acerola: rostos almapüré, rostos bogyós gyümölcspüré (fekete berkenye, fekete málna, mézalmácska, fekete ribizli, húsos som, fekete szeder, kék mézbogyó, ékszermeggy, piros málna), BIO acerola por.
BIO Froot Ritual X2 Natur: Sűrített, rostos bogyós gyümölcs püré (fekete berkenye, fekete málna, fanyarka, feketeribizli, húsos som, fekete szeder, kék mézbogyó, ékszermeggy, piros málna), édesítőszer: eritritol, steviol-glikozid.
Froot VinegART fekete berkenyével: BIO fekete berkenye (Aronia melanocarpa) ágyon érlelt tokaji furmint borecet (gyümölcs 25%), sűrített BIO almamust.

Nettó tömeg:
200 gr BIO Froot Ritual X2, ami kb. 25 napi adag, napi 2 adagolókanál.
100 gr Super BIO Froot Kale, ami kb. 25 napi adag, napi 8 lapka
100 gr Super BIO Froot Acerola, ami kb. 25 napi adag, napi 8 lapka
500 ml Froot VinegART fekete berkenyével

Glutén-, tej-, hozzáadott cukor- és tartósítószermentes.

Kézzel szedett, minősített ökológiai és kíméletes termesztésből, minősített feldolgozással készült antioxidánsokat tartalmazó, funkcionális élelmiszer.

  • Mivel magas koncentrációjú a termék, ezért elég naponta 2 adagolókanálnyit, illetve kb. 8 lapkát elfogyasztani, a nap bármely szakaszában.
  • A hatásmechanizmusa miatt javasolt a rendszeres szedése.
  • A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.
  • A készítmény természetes anyagokat tartalmaz, ezért színében, ízében és állagában enyhe eltérések adódhatnak, amik a termék minőségét nem befolyásolják!
  • A termék természetes rostokat tartalmaz, a felhasznált gyümölcsöket darabosan tartalmazza, a gyümölcsök apró magjaival együtt.
  • A BIO Super Froot száraz helyen tárolandó!
  • A simítózáras tasakot mindig zárjuk vissza!
  • A BIO Froot Ritual száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után szigorúan hűtőben (5C) hűtőben tárolandó, és az üveg tartalma maximum 30 nap alatt elfogyasztandó, hiszen nem tartalmaz semmilyen tartósítószert!
  • Az adagolókanalat mindig tisztán használjuk, elkerülendő a termék enzimekkel, baktériumokkal, gombákkal történő fertőződését.
  • Az ecetet a hagyományos felhasználás mellett (pl. öntetek, pácok), vízzel erősen higítva (1:10 vagy 1:15), étkezések előtt vagy után javasoljuk rendszeresen, naponta többször fogyasztani.

ISMERD MEG A PATIKAKERT VEZETŐ TERMÉKEIT!

Ezt a csomagot úgy állítottuk össze Neked, hogy kedved szerint minden egészségvédő Patikakert esszenciát kipróbálhass.
A gyulladások és az oxidatív stressz lefoglalja a szervezetet, így aztán nem marad erő a napi feladatok megfelelő végzéséhez. A csomagban lévő BIO Froot Ritual X2 Natur már önmagában, a benne lévő antioxidánsok, vitaminok és nyomelemek a szabadgyök-fogó és gyulladáscsökkentő hatásukkal felszabadítják a szervezetet a felesleges és állandó munkától.
A BIO Froot Ritual X2 kétszeres mennyiséget tartalmaz a kiemelkedően magas antioxidáns tartalmú szuper gyümölcsből, a fekete málnából. Részletes leírást a különálló terméknél találsz

Ne feledd, hogy ezek az anyagok a kézi szedésnek és kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a természetes vivőanyagukkal együtt kerülnek a szervezetedbe, és bizonyított, hogy így, együttesen és teljességükben nagyobb hatást érnek el, mintha kivonatokat, vagy szintetikus vitaminokat szednél.

Ezért is javasoljuk, hogy ne nagy dózisokban, hanem inkább rendszeresen fogyaszd, naponta, visszafogott mennyiségben.

A csomag tartalmaz még szárított almarosttal dúsított aszalt lapkákat is, ami a mikrobiomodnak fog különösen jót tenni! A legjobb, ha keverve fogyasztod ezeket, ízlésed és kedved szerint.
Az almarost pre-biotikum, ennek jótékony hatásairól a BIO Super Froot Fiber termékek leírásában olvashatsz.

A BIO Super Froot-ból napi kb. 8 lapka, a BIO Froot Ritual-ból napi 2 adagolókanálnyi a javasolt mennyiség.

Mindkét termék (BIO Froot Ritual és BIO Super Froot) esetén a javasolt napi adag körülbelül ugyanannyi hasznos polifenolt és antocianint tartalmaz, de a különböző termékeknek ezen kívül még további jó hatásai vannak.

A csomag kb. 75 napra való javasolt mennyiséget tartalmaz. Ha az üveget felbontod, tartsd szigorúan hűtőben, és annak tartalmát fogyaszd el maximum 30 nap alatt.
Nem lehet túladagolni, a felesleg egyszerűen távozik a szervezetedből.

A csomag része a Froot VinegArt a nemzetközi piacon is egyedülálló párosítás: a tokaji furmint borecetben érlelt bogyós gyümölcs, ami ötvözi a természetes ecet jótékony élettani hatásait (zsírbontó, reflux-ellenes, antibakteriális) a fekete bogyósok antioxidáns és gyulladásgátló hatásával! Nézd meg a Froot VinegArt részletes leírásokat.

Csomagok a mindennapi egészségért.

A Patikakert csomagjait különböző témakörök és fókuszok mentén válogattuk össze, kedvezményes áron.

Az ismerkedő csomagokon kívül vannak az általános energianövelésre, a prevencióra, az anti-aging hatásra vagy a gyerekek egészségvédő és kognitív képességeinek a javítására szolgáló összeállítások.
A Patikakert termékeit érdemes váltogatva fogyasztani, akár napon belül is, hiszen sokféle, a pozitív élettani hatás miatt összeválogatott összetevőt tartalmaznak.

Ajándéknak is kitűnőek, hiszen díszcsomagolással együtt küldjük!


Válassz további termékeinkből

Termékeink kiegészítik egymást, komplex módon fejtik ki hatásukat! Van még neked való bogyónk!