“For Your Kids Immune System” csomag

23 000 Ft

A törzsvásárlói kedvezményedet a fizetési oldalon látod majd.

Gyerekek egészségőre

Ezt a csomagot úgy állítottuk össze, hogy a lehető legkényelmesebb módon segítsünk gyermekedet a szokásos betegségekkel szembeni ellenállásban.

Glutén-, tej-, hozzáadott cukor- és tartósítószermentes.

BIO Super Froot Cocoa és Kids: BIO rostos almapüré, BIO rostos bogyós gyümölcspüré (fekete berkenye, fanyarka, fekete málna, feketeribizli, húsos som, fekete szeder, piros ribizli, kék mézbogyó, ékszermeggy, piros málna), BIO kakaópor, illetve BIO céklapor.

100 gr BIO Super Froot Cocoa, ami kb. 25 napi adag, napi 8 lapka
100 gr BIO Super Froot Kids, ami kb. 25 napi adag, napi 8 lapka

Glutén-, tej-, hozzáadott cukor- és tartósítószermentes.

Kézzel szedett, minősített ökológiai és kíméletes termesztésből, minősített feldolgozással készült antioxidánsokat tartalmazó, funkcionális élelmiszer.

  • Mivel magas koncentrációjú a termék, ezért elég naponta kb. 8 lapkát elfogyasztani, a nap bármely szakaszában.
  • A hatásmechanizmusa miatt javasolt a rendszeres szedése.
  • A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.
  • A készítmény természetes anyagokat tartalmaz, ezért színében, ízében és állagában enyhe eltérések adódhatnak, amik a termék minőségét nem befolyásolják!
  • A termék természetes rostokat tartalmaz, a felhasznált gyümölcsöket darabosan tartalmazza, a gyümölcsök apró magjaival együtt.
  • A BIO Super Froot száraz helyen tárolandó!
  • A simítózáras tasakot mindig zárjuk vissza!

EZT ADD A GYERMEKEIDNEK, MINDEN NAP!

 

Ezt a csomagot úgy állítottuk össze, hogy a lehető legkényelmesebb módon segítsünk gyermekedet a szokásos betegségekkel szembeni ellenállásban.

A felnőtt és a gyermekek szervezetét is ugyanúgy érik az egyre sokasodó külső negatív  hatások: a rossz levegő, a minőségükben, tápértékükben egyre romló élelmiszerek, a növekvő stressz… ezek együtt annyira legyengítik a szervezetet, hogy már nem marad elég erő a fertőző, vagy a -sajnos már a gyerekeket is érintő- civilizációs betegségekkel szemben.

A csomagban lévő BIO Super Froot termékekben lévő gyümölcssűrítmény már önmagában, a benne lévő antioxidánsok, vitaminok és nyomelemek a szabadgyök-fogó és gyulladáscsökkentő hatásukkal felszabadítják a szervezetet a felesleges és állandó munkától.

Ne feledd, hogy ezek az anyagok a kézi szedésnek és kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a természetes vivőanyagukkal együtt kerülnek a szervezetbe, és bizonyított, hogy így, együttesen és teljességükben nagyobb hatást érnek el, mintha kivonatokat, vagy szintetikus vitaminokat szednétek.

Ezért is javasoljuk a rendszeres, kisebb dózisokban való fogyasztását.

A csomag kétféle ízesítésű, céklaporral és kakaóporral dúsított aszalt lapkákat tartalmaz. A hozzáadott cékla és kakaó nemcsak ízt adnak hozzá, hanem további hasznos hatóanyagokat is.

A cékla, illetve a kakaó jótékony hatásairól a BIO Super Froot Kids, illetve a BIO Super Froot Cocoa termékek leírásában olvashatsz.

A legjobb, ha keverve fogyasztja ezt a gyermek.

A BIO Super Froot-ból napi kb. 8 lapka a javasolt mennyiség, kisgyermek is nyugodtan fogyaszthatja ezt a mennyiséget.

A 8 lapka körülbelül ugyanannyi hasznos polifenolt és antocianint tartalmaz, mint az üveges terméknél javasolt napi 2 adagolókanál, de a különböző BIO Super Froot termékeknek ezen kívül még további jó hatásai vannak.

A csomag kb. 50 napra való javasolt mennyiséget tartalmaz.

2 éves kor alatt csak azért nem javasoljuk, mert a rostok gondot okozhatnak a rágásnál.

Nem lehet túladagolni, a felesleg egyszerűen távozik a szervezetből.

Csomagok a mindennapi egészségért.

A Patikakert csomagjait különböző témakörök és fókuszok mentén válogattuk össze, kedvezményes áron.

Az ismerkedő csomagokon kívül vannak az általános energianövelésre, a prevencióra, az anti-aging hatásra vagy a gyerekek egészségvédő és kognitív képességeinek a javítására szolgáló összeállítások.
A Patikakert termékeit érdemes váltogatva fogyasztani, akár napon belül is, hiszen sokféle, a pozitív élettani hatás miatt összeválogatott összetevőt tartalmaznak.

Ajándéknak is kitűnőek, hiszen díszcsomagolással együtt küldjük!


Válassz további termékeinkből

Termékeink kiegészítik egymást, komplex módon fejtik ki hatásukat! Van még neked való bogyónk!