“For Your Daily Routine” csomag

25 000 Ft

A törzsvásárlói kedvezményedet a fizetési oldalon látod majd.

A legfinomabb napi rutin, magadért!

Ezt a csomagot úgy állítottuk össze Neked, hogy maximalizáljuk az energianövelő és gyulladáscsökkentő hatást.

Glutén-, tej-, hozzáadott cukor- és tartósítószermentes.

BIO Super Froot Cocoa és Curcuma: BIO rostos almapüré, BIO rostos bogyós gyümölcspüré (fekete berkenye, fekete málna, mézalmácska, fekete ribizli, húsos som, fekete szeder, kék mézbogyó, ékszermeggy, piros málna), BIO kakaópor, illetve BIO kurkumapor.

BIO Froot Ritual Natur x2: Sűrített, BIO rostos bogyós gyümölcs püré (fekete málna, fekete berkenye, fanyarka, feketeribizli, húsos som, fekete szeder, kék mézbogyó, ékszermeggy, piros málna).

Nettó tömeg:
200 gr BIO Froot Ritual x2 Natur, ami kb. 25 napi adag, napi 2 adagolókanál.
50 gr BIO Super Froot Cocoa, ami kb. 12 napi adag, napi 8 lapka
50 gr BIO Super Froot Curcuma, ami kb. 12 napi adag, napi 8 lapka

Glutén-, tej-, hozzáadott cukor- és tartósítószermentes.

Kézzel szedett, minősített ökológiai és kíméletes termesztésből, minősített feldolgozással készült antioxidánsokat tartalmazó, funkcionális élelmiszer.

  • Mivel magas koncentrációjú a termék, ezért elég naponta 2 adagolókanálnyit, illetve kb. 8 lapkát elfogyasztani, a nap bármely szakaszában.
  • A hatásmechanizmusa miatt javasolt a rendszeres szedése.
  • A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.
  • A készítmény természetes anyagokat tartalmaz, ezért színében, ízében és állagában enyhe eltérések adódhatnak, amik a termék minőségét nem befolyásolják!
  • A termék természetes rostokat tartalmaz, a felhasznált gyümölcsöket darabosan tartalmazza, a gyümölcsök apró magjaival együtt.
  • A BIO Super Froot száraz helyen tárolandó!
  • A simítózáras tasakot mindig zárjuk vissza!
  • A BIO Froot Ritual száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után szigorúan hűtőben (5C) hűtőben tárolandó, és az üveg tartalma maximum 30 nap alatt elfogyasztandó, hiszen nem tartalmaz semmilyen tartósítószert!
  • Az adagolókanalat mindig tisztán használjuk, elkerülendő a termék enzimekkel, baktériumokkal, gombákkal történő fertőződését.

A LEGFINOMABB NAPI RUTIN, MAGADÉRT! 

Ezt a csomagot úgy állítottuk össze Neked, hogy maximalizáljuk az energianövelő és gyulladáscsökkentő hatást.

A gyulladások és az oxidatív stressz lefoglalja a szervezetet, így aztán nem marad erő a napi feladatok megfelelő végzéséhez. A csomagban lévő Froot Ritual x2 Natur termék már önmagában, a benne lévő antioxidánsok, vitaminok és nyomelemek a szabadgyök-fogó és gyulladáscsökkentő hatásukkal felszabadítják a szervezetet a felesleges és állandó munkától.

Azért éppen a kurkumás BIO Super Froot-ot tettük a csomagba, mert a kurkuma erősen gyulladáscsökkentő hatása még tovább növeli az egészségvédő hatást.

Ne feledd, hogy ezek az anyagok a kézi szedésnek és kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a természetes vivőanyagukkal együtt kerülnek a szervezetedbe, és bizonyított, hogy így, együttesen és teljességükben nagyobb hatást érnek el, mintha kivonatokat, vagy szintetikus vitaminokat szednél.

Ezért is javasoljuk, hogy ne nagy dózisokban, hanem inkább rendszeresen fogyaszd, naponta, visszafogott mennyiségben.

A csomag tartalmaz kurkuma porral és kakaóporral dúsított aszalt lapkákat is. A legjobb, ha keverve fogyasztod ezeket, ízlésed és kedved szerint.

A kurkuma, illetve a kakaó jótékony hatásairól a BIO Super Froot Curcuma, illetve a BIO Super Froot Cocoa termékek leírásában olvashatsz.

A BIO Super Froot-ból napi kb. 8 lapka, a Froot Ritual-ból napi 2 adagolókanálnyi a javasolt mennyiség.

Mindkét termék esetén a javasolt napi adag körülbelül ugyanannyi hasznos polifenolt és antocianint tartalmaz, de a különböző termékeknek ezen kívül még további jó hatásai vannak.

A csomag kb. 50 napra való javasolt mennyiséget tartalmaz. Ha az üveget felbontod, tartsd szigorúan hűtőben, és annak tartalmát fogyaszd el maximum 30 nap alatt.

Nem lehet túladagolni, a felesleg egyszerűen távozik a szervezetedből.

A csomagár már önmagában tartalmaz árkedvezményt, de kapsz hozzá még egy díszcsomagolást, ami egy zsinóros papír táskából, átkötő szatén szalagból, és egy ajándék címkéből áll, aminek hátlapjára azt írsz, amit csak szeretnél.

Csomagok a mindennapi egészségért.

A Patikakert csomagjait különböző témakörök és fókuszok mentén válogattuk össze, kedvezményes áron.

Az ismerkedő csomagokon kívül vannak az általános energianövelésre, a prevencióra, az anti-aging hatásra vagy a gyerekek egészségvédő és kognitív képességeinek a javítására szolgáló összeállítások.
A Patikakert termékeit érdemes váltogatva fogyasztani, akár napon belül is, hiszen sokféle, a pozitív élettani hatás miatt összeválogatott összetevőt tartalmaznak.

Ajándéknak is kitűnőek, hiszen díszcsomagolással együtt küldjük!


Válassz további termékeinkből

Termékeink kiegészítik egymást, komplex módon fejtik ki hatásukat! Van még neked való bogyónk!