“Big Pack For Your Beauty” csomag

37 000 Ft

A törzsvásárlói kedvezményedet a fizetési oldalon látod majd.

Tápláld a szépséget belülről!

Ezért ezt a csomagot úgy állítottuk össze Neked, hogy maximalizáljuk a szervezet saját bőrszépítő, és bőrvédő képességét, gátolva az idő előtti öregedést.

Glutén-, tej-, hozzáadott cukor- és tartósítószermentes.

BIO Super Froot Kale és Matcha: BIO rostos almapüré, BIO rostos bogyós gyümölcspüré (fekete berkenye, fekete málna, mézalmácska, fekete ribizli, húsos som, fekete szeder, kék mézbogyó, ékszermeggy, piros málna), BIO leveskel, illetve BIO matcha tea.

BIO Froot Ritual x2 Natur + Calendula: Sűrített, BIO rostos bogyós gyümölcs püré (fekete berkenye, fekete málna, fanyarka, feketeribizli, húsos som, fekete szeder, kék mézbogyó, ékszermeggy, piros málna), BIO szárított körömvirág szirom.

Nettó tömeg:
200 gr BIO Froot Ritual x2 Natur+ Calendula, ami kb. 25 napi adag, napi 2 adagolókanál.
100 gr BIO Super Froot Kale, ami kb. 25 napi adag, napi 8 lapka
100 gr BIO Super Froot Matcha, ami kb. 25 napi adag, napi 8 lapka

Glutén-, tej-, hozzáadott cukor- és tartósítószermentes.

Kézzel szedett, minősített ökológiai és kíméletes termesztésből, minősített feldolgozással készült antioxidánsokat tartalmazó, funkcionális élelmiszer.

  • Mivel magas koncentrációjú a termék, ezért elég naponta 2 adagolókanálnyit, illetve kb. 8 lapkát elfogyasztani, a nap bármely szakaszában.
  • A hatásmechanizmusa miatt javasolt a rendszeres szedése.
  • A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.
  • A készítmény természetes anyagokat tartalmaz, ezért színében, ízében és állagában enyhe eltérések adódhatnak, amik a termék minőségét nem befolyásolják!
  • A termék természetes rostokat tartalmaz, a felhasznált gyümölcsöket darabosan tartalmazza, a gyümölcsök apró magjaival együtt.
  • A BIO Super Froot száraz helyen tárolandó!
  • A simítózáras tasakot mindig zárjuk vissza!
  • A Froot Ritual száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után szigorúan hűtőben (5C) hűtőben tárolandó, és az üveg tartalma maximum 30 nap alatt elfogyasztandó, hiszen nem tartalmaz semmilyen tartósítószert!
  • Az adagolókanalat mindig tisztán használjuk, elkerülendő a termék enzimekkel, baktériumokkal, gombákkal történő fertőződését.

TÁPLÁLD A SZÉPSÉGEDET BELÜLRŐL!

 

“Minden betegség a belekben kezdődik”- mondta Hippokratész, kétezer évvel ezelőtt. A bőrünk betegségeit, vagy legyünk optimisták: annak szépségét tehát leginkább a megfelelő táplálkozással tudjuk befolyásolni. Sajnos a mai kozmetikai szerek olyan sok vegyi anyagot tartalmaznak, hogy az egyik negatív mellékhatásait csak egy másik kozmetikummal tudod orvosolni. Ez egy vég nélküli, ördögi kör.

Nem vagyunk egyedül azzal a meggyőződéssel, hogy  a külső szépséget belülről kell megtámogatni.

Ezért ezt a csomagot úgy állítottuk össze Neked, hogy maximalizáljuk a szervezet saját bőrszépítő, és bőrvédő képességét, gátolva az idő előtti öregedést.

Az antocianinok a bogyósok saját védekezőrendszere a külső negatív hatások ellen, nem véletlenül gyűlnek össze leginkább a gyümölcs héjában, vagy a legfiatalabb, még védekezésre képtelen fiatal hajtásokban. (Ezért szedjük mi egyenként a bogyókat, hogy minden egyes héj is benne lehessen a termékeinkben).

De a kutatások kimutatták, hogy ezek a hatóanyagok nemcsak a növényeket, hanem a fogyasztásukkal minket, embereket is védenek az UV-sugárzás rossz és öregítő hatásaitól.

Sejtvédő hatásuk régóta ismert, a kapillárisok és érfalak rugalmasságának megőrzésében, de még a DNS sejtek kóros hasadási folyamatainak megállításában is segíthetnek bennünket.

Ezt az anti-aging hatást szerettük volna a csomagban megjeleníteni.

A csomagban lévő BIO Froot Ritual Natur x2 Calendula termék már önmagában, a benne lévő antioxidánsok, vitaminok és nyomelemek a szabadgyök-fogó és gyulladáscsökkentő hatásukkal segítenek felvenni a harcot az öregedéssel szemben.

A BIO Froot Ritual terméket a körömvirág kézzel szedett, kizárólag a virág szirmait megszárítva, és azt az üvegekbe adagolva dúsítottuk fel ennek a gyógynövénynek a bőrvédő hatásával.

Tudható, hogy a bogyósok és a körömvirág serkenti a szervezetünk saját kollagén termelését, tehát belsőleg javítja a bőr kötőszöveti állagát.

Ne feledd, hogy ezek az anyagok a kézi szedésnek és kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a természetes vivőanyagukkal együtt kerülnek a szervezetedbe, és bizonyított, hogy így, együttesen és teljességükben nagyobb hatást érnek el, mintha kivonatokat, vagy szintetikus vitaminokat szednél.

Ezért is javasoljuk, hogy ne nagy dózisokban, hanem inkább rendszeresen fogyaszd, naponta, visszafogott mennyiségben.

A csomag tartalmaz még Matcha tea porral és a leveskellel (Kale) dúsított aszalt lapkákat is. A legjobb, ha keverve fogyasztod ezeket, ízlésed és kedved szerint.

A Matcha tea, illetve a leveleskel jótékony hatásairól a BIO Super Froot Matcha, illetve a BIO Super Froot Kale termékek leírásában olvashatsz.

A BIO Super Froot-ból napi kb. 8 lapka, a BIO Froot Ritual-ból napi 2 adagolókanálnyi a javasolt mennyiség.

Mindkét termék esetén a javasolt napi adag körülbelül ugyanannyi hasznos polifenolt és antocianint tartalmaz, de a különböző termékeknek ezen kívül még további jó hatásai vannak.

A csomag kb. 75 napra való javasolt mennyiséget tartalmaz. Ha az üveget felbontod, tartsd szigorúan hűtőben, és annak tartalmát fogyaszd el maximum 30 nap alatt.

Nem lehet túladagolni, a felesleg egyszerűen távozik a szervezetedből.

A csomagár már önmagában tartalmaz árkedvezményt, de kapsz hozzá még egy díszcsomagolást, ami egy zsinóros papír táskából, átkötő szatén szalagból, és egy ajándék címkéből áll, aminek hátlapjára azt írsz, amit csak szeretnél.

Csomagok a mindennapi egészségért.

A Patikakert csomagjait különböző témakörök és fókuszok mentén válogattuk össze, kedvezményes áron.

Az ismerkedő csomagokon kívül vannak az általános energianövelésre, a prevencióra, az anti-aging hatásra vagy a gyerekek egészségvédő és kognitív képességeinek a javítására szolgáló összeállítások.
A Patikakert termékeit érdemes váltogatva fogyasztani, akár napon belül is, hiszen sokféle, a pozitív élettani hatás miatt összeválogatott összetevőt tartalmaznak.

Ajándéknak is kitűnőek, hiszen díszcsomagolással együtt küldjük!


Válassz további termékeinkből

Termékeink kiegészítik egymást, komplex módon fejtik ki hatásukat! Van még neked való bogyónk!