Webshopunk TESZT ÜZEMBEN működik. Rendeléseket egyelőre nem fogadunk.

Aszalt BIO fekete berkenye (Froot Essence Aronia)

Kényelmes, praktikus, ugyanaz a hatás..

Kiemelkedően magas tápanyag- és rosttartalmú aszaltgyümölcs-lapka.

Glutén-, tej-, hozzáadott cukor- és tartósítószermentes, magyar termék.

2 300 Ft

A törzsvásárlói kedvezményedet a fizetési oldalon látod majd.

BIO fekete berkenye, kíméletes, biodiverz, regeneratív, élő-talajra alapozott gazdálkodásból.

Kézzel szedett, minősített ökológiai és kíméletes termesztésből, minősített feldolgozással készült antioxidánsokat tartalmazó, funkcionális élelmiszer.

A hatásmechanizmusa miatt javasolt a rendszeres szedése. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. A készítmény természetes anyagokat tartalmaz, ezért színében, ízében és állagában enyhe eltérések adódhatnak, amik a termék minőségét nem befolyásolják! A termék természetes rostokat tartalmaz, a felhasznált gyümölcsöket darabosan tartalmazza, a gyümölcsök apró magjaival együtt. Száraz helyen tárolandó! A simítózáras tasakot mindig zárjuk vissza!

Az aszalt BIO fekete berkenye egy kiemelkedően magas tápanyag- és rosttartalmú aszalt gyümölcs, mely a természet ajándékaival segíti a szervezetünk egészséges működését és az oxidatív stressz elleni harcot. Az alacsony hőfokon, lassan aszalt fekete berkenye kiválóan alkalmas a reggeli müzlibe vagy egészséges édesség elkészítéséhez. A simítózáras tasakba visszazárva az aszalt gyümölcs nem igényel hűtött tárolást.

Átlagos tápérték  100g termékben
Energia844kJ/201kcal
Zsír2g
amelyből telített zsírsavak0g
Szénhidrát41g
amelyből cukrok18g
Rost23g
Fehérje6g
Összes polifenol12814mg
Antocianin4200mg

KÉNYELMES ÉS PRAKTIKUS, UGYANAZ A HATÁS!

Az aszalt BIO fekete berkenye (Froot Essence Aronia) egy kiemelkedően magas tápanyag- és rosttartalmú aszalt gyümölcs, mely a természet ajándékaival segíti a szervezetünk egészséges működését és az oxidatív stressz elleni harcot.


Az alacsony hőfokon, lassan aszalt fekete berkenye kiválóan alkalmas a reggeli müzlibe vagy egészséges édesség elkészítéséhez. A simítózáras tasakba visszazárva az aszalt gyümölcs nem igényel hűtött tárolást.


A fekete berkenyében megtalálható értékes anyagok (vitaminok, antioxidánsok, polifenolok és ezen belül az antocianinok) segítik felvenni a harcot a stressz, az oxidatív folyamatok, a gyulladások, továbbá az öregedés hatásaival, így javítják a közérzetünket, támogatják a szervezetünk védekezőképességét. Az aszalt fekete berkenyében lévő értékes rostok pozitív hatással van a mikrobiom (bélflóra) egészséges működésére.

További hasznos tudnivalók a fekete berkenyéről – Tudástár:

Fekete berkenye antocianinjai a vastagbélrák elleni kutatásban

Bizonyított a Fekete berkenyében található antocianin öregedés-lassító hatása

A Fekete berkenye antidiabetikus hatásai és egyéb terápiás tulajdonságai

A fekete berkenye antocianinok hatása és mechanizmusa a májfibrózisra

Az emberi szervezetnek sok ezer féle mikrotápanyagra van szüksége ahhoz, hogy egészséges és ellenálló legyen.

Mi tudjuk, hogy nagyon fontos a kíméletes termesztés, betakarítás és feldolgozás is, ugyanis nem mindegy, hogy üres héjakat eszünk, vagy valódi tápanyagokat…

>